20 ago. 2015

Receita: navallas ou longeirons en mollo verde

Déspois dun longo parón voltamos coas receitas con  produtos da nosa terra. Nesta ocasión cuns longueirons de Fisterra


Longueiróns ou navallas en mollo verde




Ingredientes:



Longueirón de Fisterra
Allo
Cebola
Perexil
aceite de oliva
sal

Preparación:

Pochamos a cebola ben picada nun pouco de aceite de oliva e cando este ben pochada engadimos un dente de allo e perexil picado. Trituramos todo ben e reservamos.

Poñemos a quentar unha tixola e poñemos unhas gotas de aceite de oliva. Cando este ben quente poñemos os longueirons e  tan pronto abran engadimoslle o mollo verde por riba e  deixamos  un par de minutos para que os longueirons absorban un pouco do prebe.

Servimos ben quente.


Leer más aquí: http://www.cocinademiabuelo.com/2015/06/receta-longueiron-con-salsa-verde.html
© La Cocina de mi Abuelo

1 comentario:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...