27 may. 2012

Ensalada de langostinos e laranxa


Unha receita rápida, sabrosa e lixeira para disfrutar nos días do verán

Ensalada de langostinos e laranxa





Ingredientes por persoa:

6 - 8 langostinos
1 laranxa
follas de leituga variadas
xerminados de soia en bote
Aliño: aceite de oliva, vinagre de módena, sal e o zume de 1 laranxa.

Preparación:


Pelar os langostinos. Pelar a laranxa e cortar en rodaxas.
Quentar unha prancha cun pouco de aceite de oliva e por as colas de langostinos a cociñar. Dar a volta.

Nun prato por as leitugas variadas, encima as rodaxas da laranxa e uns poucos de xerminados de soia no centro.
Colocar os langostinos no prato e aliñar coa mistura de aceite de oliva, vinagre de módena, un pouco de sal e o  zume de 1 laranxa ( axustar as cantidades aos nosos gustos)

Lista para servir.







No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...