25 mar. 2012

Pastel cremoso de iogur á laranxa


Moitas veces non necesitamos moitos ingredentes para obter un postre  rico que lle gustará a maioria, sobre todo os amantes dos cítricos, as mouses, os postres de queixo e similares.

Pastel cremoso de iogur á laranxa



Ingredentes:

4 iogures naturais desnatados
6 follas de xelatina
1 laranxa
2 cullers de edulcorante líquido
1/2 vaso de auga
1 sobre de xelatina de limón ( baixo  en grasas)
Opcional: aroma cítrico


Preparación:

Poñemos a xelatina a hidratar en auga.

Relamos a laranxa e  misturamos a reladura cos iogures, o edulcorante e o aroma cítrico si o vamos a usar. Misturamos ben

Sacamos o zume da laranxa e o botamos ao 1/2 vaso de auga e quentamos. Cando este quente engadimos as follas de xelatina e disolvemos ben. Engadimos aos iogures e misturamos ben.

Botamos no molde e metemos no neveira durante 6 horas.
Duas horas antes facemos a xelatina de limón seguindo as instruccions do paquete e o engadimos por riba da crema e voltamos a meter na neveira.


Desmoldamos pasado ese tempo e podemos decorar como mais nos guste ou deixalo así.


Listo para servir.


NOTA: podedes invertir as misturas, botamos primeiro a xelatina de limón no molde e cando este duro botamos por riba a  crema de iogur.


Feliz domingo

1 comentario:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...