28 mar. 2012

Mexilóns ao Garum Bristó


Estes mexilóns cominos nos restaurante Garum Bristó de Santiago e pedinlles a receita porque me gustaron moito e aquí vola deixo a vos

Mexilóns ao Garum Bristó





Ingredentes:

Mexilóns cocidos
Fariña de tempura
pementa negra
caiena
salsa tabasco
aceite para fritir.

Preparación:

Preparamos a tempura con auga fría e cando este lista engadimos pementa negra recén moida, unhas caienas moidas e un pouco de salsa tabasco, controlando as cantidades para obter un grado de picante que nos guste. Deixamos repousar 15 minutos.
Engadimos os mexilóns cocidos e misturamos ben.

Quentamos abundante aceite para fritir. Cando este ben quente vamos botando os mexilóns a fritir un a un. Os movemos un pouco para evitar que se peguen e se fritan asi por todos os lados. Cando estén ben dourados os retiramos a un prato con papel absorbente para que escurran ben o aceite.

Os poñemos unha fonte e listos para comer.

Mex

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...