17 feb. 2012

Tenreira con soia e piña

Unha receita sinxela e con moi poucas calorias que nos axudara a coidarnos.


Tenreira con soia e piña





Ingredentes:
Filetes de tenreira
Piña natural
follas de leituga
Aliño para a ensalada: vinagre de módena, aceite de oliva e sal
Para el marinado: 2 culleres de salsa de soia, 1 culler de aceite de oliva ou de sésamo, reladura de xenxibre, sal, un poco de pementa molida, 1 culler de café de azucre moreno e un pouco de vinagre de manzá.

Preparación:
Preparamos o marinado mezclando todos os ingredentes nun bol e metemos os filetes de tenreira media hora antes de cociñalos. As cantidades de productos do marinado van ao gusto persoal,  o que non se debe por e sal pois eso faría que a carne se poña dura.

Quentamos unha prancha e cando este quente poñemos os filetes a cociñar e a piña cortada en rodaxas.


Emplatamos: para eso poñemos as follas de leituga e aliñamos ao gusto e colocamos as rodaxas de piña e os filetes. Salamos ao gusto.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...